Kunstzinnige coaching

Iedereen is creatief, ook jij, al denk je er zelf misschien anders over. Door mijn ervaring als beeldend kunstenaar, het geven van workshops, cursussen en het begeleiden van (educatieve) creatieve projecten ben ik in het coachings-vak gerold. Om creatief te zijn hoef je niet perse te beschikken over bepaalde technieken. Je hoeft alleen maar je ander uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. Het coaching traject. is geen opleiding tot kunstenaar, maar een zoektocht naar het creatieve deel van jezelf, wat je kan helpen met het oplossen c.q. inzicht geven in de dingen waar temeer worstelt of tegenaan loopt. Wat je tot last is kan je verder helpen, je hoeft er alleen maar anders naar te kijken. En dat is precies wat creativiteit met je doet!

Werkwijze

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding wanneer je vastloopt of je zelf verder wilt ontwikkelen. Ik bied individuele begeleiding die afgestemd wordt op jouw hulpvraag. Uiteraard beginnen we met een vrijblijvend oriënterend gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Soms wordt er gebruik gemaakt van een astrologisch consult als start. Dit staat los van de kunstzinnige counseling, maar kan een goede aanvulling zijn. Het astrologisch consult valt niet onder de sessies.

Creatieve coaching helpt je in het hier en nu oplossingen te vinden, uitgaande van je eigen kracht en kwaliteiten. ER is niks inbouw wat er niet hoort te zijn. De focus ligt op de oplossing en niet op het probleem. Creativiteit wordt ingezet om in je kracht te komen. Door creatief aan de slag te gaan vergroot je je oplossend vermogen en is gericht op bewustwording, zelfontplooiing en zingeving.

Tarieven

Individueel traject in het atelier: gratis kennismaking, sessies € 65,- inclusief btw

Kunstzinnige counseling wordt doorgaans niet vergoed door de verzekering, maar je kunt het vergelijken met de sauna of de schoonheidsspecialiste. Iets wat je doet om op adem te komen, dichter bij jezelf te komen en jezelf te verwennen. Het is een investering in jezelf.

Afzeggen

Afspraken die ten minste 24 uur van te voren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht.