Cursus: Master your creativity

Wat kan je verwachten?

Net als bij de workshops is er geen creatieve ervaring nodig alleen een open geest. We gaan werken met diverse materialen en verschillende opdrachten. Deze lessen stimuleren je creative vaardigheden en zullen gaan over het vinden en toepassen van inspiratie, transformatie van materialen, een andere manier van kijken, vormentaal en zelfinzicht, kortom een creative ontdekkingstocht met een filosofisch en psychologisch tintje. We gaan werken met mixed media, maar ook aan de slag met collages, verf, inkt, stiften en andere media die voorhanden is. Er wordt ook huiswerk gegeven, soms ter voorbereiding van de volgende les, soms een doorlopende opdracht. De meeste materialen zijn in het atelier aanwezig en zitten bij de prijs inbegrepen, maar er zijn een aantal basics die je zelf aan moet schaffen.

Welke basics heb je nodig?

Dummy A5, kan een boekje van de Hema/action zijn, het liefst zonder lijntjes, maar met is ook ok. Wat duurder kan ook Dummy van het merk Seawhite via Van Beek Art Supplies of journaal Hahnemuhle (geschikter voor verf) Gerstaecker
Notitie boekje A6 formaat ook weer het liefst zonder lijntjes
Goed schrijvende pen zwart (Hema microschrijver).
Lijmstift.
Verzamelmap voor plaatjes bv van de action.
alles waar je mee kunt tekenen, kleurpotloden, stiften, krijtjes, waterverf, etc. Schaf nog geen dure materialen aan, want je weet nog niet waar je het liefst mee werkt. Materiaal van de Hema, Action of van je kinderen zijn ook prima.

De lessen zullen 6 avonden in beslag nemen voor € 120,-

Data eerste cursus: start data in ontwikkeling.

Les 1: Op zoek naar en het toepassen van inspiratie
Les 2; Een ander manier van kijken
Les 3 ; Op ontdekkingstocht
Les 4 ; Verbeeldingskracht en visualisatie
Les 5 ; Vormentaal
Les 6; Transformatie van materialen

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!