workshops, creatieve zelfontwikkeling

workshops

Workshops:

Ontdek je creativiteit met mixed media op doek en je vindt de weg naar je hart.Creativiteit is voor de helft het vermogen om te luisteren en ontvankelijk te zijn en voor de helft de moed om het creatieve idee uit te voeren. Het gaat over de moed om jezelf te zijn, omdat jou ware zelf heel creatief is.

 

Wat gaan we doen:

Een kunstwerk dat echt geïnspireerd is komt regelrecht uit de ziel van de kunstenaar. Je gaat je eigen kunstwerk maken op een handzaam doek zonder vooropgezet plan. Je laat je inspireren door de materialen die voorhanden zijn om zo je eigen werk te scheppen. Uiteraard zal ik je voorzien van handvatten en enige uitleg om van start te kunnen gaan. We gaan werken met materialen zoals acrylverf, papier, touw, stof etc. Mocht je eigen materialen hebben die je erin zou willen verwerken kan je deze natuurlijk gewoon meenemen. Zelfs afvalmateriaal kan in je werk verwerkt worden, zoals verpakkingsmateriaal, karton, papier, ijzerdraad, etc.

Om vrij te kunnen werken is het de bedoeling dat je al doende je beperkingen leert los te laten en jezelf de ruimte geeft om te creëren. Tijdens dit proces leer je om jezelf en je omgeving met andere ogen te bekijken. Het vraagt om moed, humor en compassie om dit kunstwerk te voltooien. Als de tijd en groep het toelaat is het mogelijk om de werken in groepsverband met een positieve inslag te bespreken. Dit kan ludieke en interessante informatie opleveren.

Na uitleg ga je aan de slag om je eigen kunstwerk samen te stellen. Er is geen creatieve ervaring nodig alleen een open geest. Laat je verrassen door je eigen (verborgen) creativiteit. Werken gaat intuïtief dus er hoeft geen vooropgezet plan te zijn gewoon aan de slag is, volgens ervaring, de beste manier. De workshop duurt ongeveer

2,5  tot 3 uur en is € 45,– inclusief materiaal onder het genot van een hapje en een drankje!

‘Creativiteit de weg naar je hart’ met een kleingroepje kan een prive afspraak maken voor een workshop verder opgeven via facebook of stuur een bericht.

bekijk hier de reviews van deelnemers

collage

Nieuwe workshop: Intuïtieve collages maken.

Kom jij ook graag out of your comfort zone, maar weet je niet hoe? Ben je op zoek naar je roeping, maar blijf je gedachten in cirkeltjes draaien? Kom dan langs voor een intuïtieve creatieve workshop. Ontdek de boodschappen van je ziel, de kracht van het universum en kom een stap dichter bij je ware zelf.

Na een korte uitleg gaan we beeldmateriaal verzamelen. Uiteraard is er genoeg materiaal aanwezig om uit te putten. Als iedereen over voldoende materiaal beschikt, gaan we selecteren, rangschikken en ordenen, totdat er een compositie ontstaat. Als er geknipt, geplakt en gecomponeerd is, gaan we op zoek naar de rode draad. Dit doen we door te verbinden. Hiervoor maken we gebruik van andere materialen, zoals verf, pennen, krijt, inkt, stof, etc. Als de collage af is gaan we afronden en bespreken. Wat is je boodschap aan jezelf? Er is geen creatieve ervaring nodig alleen een open geest. Laat je verrassen door je eigen (verborgen) creativiteit. Werken gaat intuïtief dus er hoeft geen vooropgezet plan te zijn gewoon aan de slag is, volgens ervaring, de beste manier. Denken is de vijand van creativiteit.

Don’t be afraid to create!

*Kosten: Voor de workshop van 2,5 uur betaal je €40,00 inclusief koffie en thee.*De genoemde prijzen zijn inclusief btw.

‘Intuïtieve collages maken’ stuur een bericht om je op te geven

 

Heb je interesse met een groepje dan kun je daar aparte een afspraak voor maken. Grotere groepen of een workshop op locatie kan in overleg. Heb je een leuk idee voor een workshop bij een bedrijf informeer dan naar de mogelijkheden door contact met mij op te nemen.

waar:

Atelier Kade24 studio art&design, Poortdijk 101, IJsselstein

Mocht je graag een workshop op locatie willen dan is dit te overleggen. Geef je op door een bericht te sturen of via honck.nl door je op te geven voor een workshop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van kade 24

Graag tot ziens in IJsselstein!

Don’t be afraid to create!

No Comments

Leave a Reply