algemene voorwaarden

algemene voorwaarden workshops

Inschrijven
U kunt zich op twee verschillende manier inschrijven voor de cursussen:

1. Via de website bericht Dit werkt eenvoudig: ga naar de workshop pagina en geef via een bericht je gegevens door en de datum van de workshop die je wilt volgen. Mocht je met een eigen groep willen komen dan kan je d.m.v. een bericht een aanvraag voor een datum doen.

2. Je kunt je ook opgeven via honck.nl, hier kan je onderaan de pagina een plek reserveren voor de workshop van je keuze. Mocht je met een eigen groep willen komen dan kan je d.m.v. een bericht een aanvraag voor een datum doen.

 

 

Algemene voorwaarden

Wanneer u zich inschrijft voor een van de cursussen van Kade 24 studio art & design dan zijn er een aantal voorwaarden waar u voor tekent en waar u zich aan dient te houden.

1. Inschrijven kan via de website www.kade24.com. of op honck.nl

2. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst. Als u bent geplaatst voor een cursus krijgt u daarvan een bevestiging per e-mail.U ontvangt bericht  indien u niet bent geplaatst voor een cursus of als een cursus komt te vervallen.

3. Kade 24 studio art & design behoudt te allen tijde het recht om een cursus niet door te laten gaan.

4. Bij bevestiging van uw inschrijving ontvangt u tevens de factuur voor de door u gekozen workshop, zodat u het bedrag kunt overmaken.

5. Annulering; mocht u later, om welke reden ook, niet deel kunnen nemen aan de cursus dan kunnen wij het cursusgeld en vooraf betaalde materiaalkosten helaas niet terugbetalen. Wel is het mogelijk een plaatsvervanger naar de cursus te sturen, maar dit moet dan van tevoren aan ons worden doorgegeven.

6. Een cursus gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen. Wanneer de cursus niet doorgaat krijgt u van ons bericht.

 

7. Fouten; De tekst op deze website en in de flyer is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maar het kan gebeuren dat het niet helemaal foutloos is; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

8. Berichtgeving en correspondentie vindt nagenoeg altijd per e-mail plaats. Houdt dus uw mailbox in de gaten! Kade 24 studio art & design is niet verantwoordelijk voor foutieve e-mailadressen waardoor correspondentie niet goed aankomt.

Algemene voorwaarden Kade 24 studio art & design  IJsselstein